null

ONLINE

BENVINGUT ALS SERVEIS ONLINE DE CONSULTORIA DE JOAQUIM OLIVA I SALA. ACABES DE TROBAR L’AJUDA QUE NECESSITES PER RESOLDRE ELS TEUS PROBLEMES LEGALS, EN UN SOL BOTÓ.

L’AJUDA QUE NECESSITES EN UN SOL BOTÓ

Si necessites fer-me una consulta jurídica i la vols tenir de forma ràpida i còmoda, no cal que et moguis de casa ni del teu despatx. Omples el formulari i tindràs la resposta en 48 hores. Si necessites un informe més complet, el rebràs en el termini màxim d’una setmana. Un servei que aprofita les noves tecnologies per oferir-te uns serveis jurídics adaptats als nous temps.

Joaquim Oliva i Sala
ADVOCAT

PASSOS

null

1 | FAS LA TEVA CONSULTA O SOL·LICITES EL TEU INFORME

Fas la teva consulta o sol·licites el teu informe, explicant el teu cas de la forma més detallada possible. Si vols em pots adjuntar els documents que consideris convenient

null

2 | PREU I PAGAMENT

Escull el pack que més s’adapti a les teves necessitats i compra’l online.
null

3 | REPS LA RESPOSTA A LA TEVA CONSULTA O EL TEU INFORME

Una vegada hagis fet el pagament, rebràs la resposta a la teva consulta o el teu informe en els terminis fixats.

PAQUETS ONLINE

FES LA TEVA CONSULTA O DEMANA UN INFORME

nom
cognoms
telèfon
e-mail
afegir document

missatge

captcha

ACCEPTAR LES CONDICIONS


Accepto voluntàriament que les meves dades siguin enviades a JOAQUIM OLIVA I SALA i accepto que aquestes dades puguin ésser emmagatzemades, per si escau, poder-me enviar informació referent a les activitats professionals i empresarials pròpies de JOAQUIM OLIVA I SALA. Així mateix JOAQUIM OLIVA I SALA es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels usuaris del formulari.