null

IN HOUSE

BENVINGUT A L’APARTAT DE SERVEIS “IN HOUSE” DE JOAQUIM OLIVA I SALA. ACABES DE TROBAR L’AJUDA QUE NECESSITES PER RESOLDRE ELS TEUS PROBLEMES LEGALS, A CASA TEVA.

L'AJUDA QUE NECESSITES A CASA TEVA

Si necessites un advocat i no vols desplaçar-te al meu despatx, vindré a casa teva o a la teva oficina i t’atendré personalment. Pots sol·licitar aquest servei trucant-me al fix, al mòbil o enviant-me un e-mail emprant el formulari que trobaràs en aquest apartat. En aquest e-mail pots explicar-me el teu cas i pots adjuntar-me els documents que consideris convenients.

Joaquim Oliva i Sala
ADVOCAT

PASSOS

null

1 | DEMANA QUE ET VISITI

Em truques o m’envies un e-mail demanant-me que et visiti a casa teva o al teu despatx. També pots adjuntar-me els documents que consideris convenient.
null

2 | FIXEM DIA I HORA

Em posaré en contacte amb tu i concertarem dia i hora per a la reunió.
null

3 | PREUS SENSE SORPRESES

En aquest apartat trobaràs el preu per hora d’aquest servei i el cost del desplaçament. Tot clar i per endavant perquè no t’emportis cap sorpresa desagradable.
null

4 | REPS EL TEU SERVEI JURÍDIC A DOMICILI

Em desplaço a casa teva o al teu despatx per resoldre els teus dubtes jurídics.

PAQUET IN HOUSE

A DOMICILI

Inclou una visita al teu domicili per resoldre tots els dubtes que tinguis sobre el teu cas. Truca’m o envia’m un correu al formulari que tens a continuació i concretem una reunió.

Preu per desplaçament: 0,60€ per km.

100€/hora

SOL·LICITA LA MEVA VISITA

  nom
  cognoms
  telèfon
  e-mail
  afegir document

  missatge

  captcha

  ACCEPTAR LES CONDICIONS


  Accepto voluntàriament que les meves dades siguin enviades a JOAQUIM OLIVA I SALA i accepto que aquestes dades puguin ésser emmagatzemades, per si escau, poder-me enviar informació referent a les activitats professionals i empresarials pròpies de JOAQUIM OLIVA I SALA. Així mateix JOAQUIM OLIVA I SALA es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels usuaris del formulari.