null

IN MY OFFICE

BENVINGUT A L’APARTAT DE SERVEIS IN MY OFFICE DE JOAQUIM OLIVA I SALA. ACABES DE TROBAR L’AJUDA QUE NECESSITES PER RESOLDRE ELS TEUS PROBLEMES LEGALS, AMB UNA ATENCIÓ PERSONALITZADA AL MEU DESPATX.

L'AJUDA QUE NECESSITES, COM SEMPRE

Si vols fer-me una consulta, resoldre algun dubte jurídic o encarregar-me la defensa jurídica en un cas, pots trucar-me al fix, al mòbil o enviar-me un e-mail i concertarem dia i hora per mantenir una reunió al meu despatx. Si vols, a l’e-mail pots explicar-me el teu cas i enviar-me els documents que consideris convenient.

Joaquim Oliva i Sala
ADVOCAT

PASSOS

null

1 | DEMANA'M UNA CITA

Pots trucar-me al fix, al mòbil o enviar-me un e-mail i fixarem dia i hora per tenir una reunió al meu despatx.
null

2 | EXPLICA’M EL TEU CAS

Perquè la reunió amb tu sigui més productiva, abans pots explicar-me el teu cas fent servir el formulari, mitjançant el qual podràs adjuntar també els documents que creguis convenients.
null

3 | BENVINGUT AL MEU DESPATX

T’atendré personalment al meu despatx per oferir-te la solució més adequada al teu problema jurídic i per contestar les teves consultes.

PAQUET IN MY OFFICE

IN MY OFFICE

Inclou una reunió perquè puguis resoldre tots els dubtes sobre el teu cas. Truca’m o envia’m un correu  fent servir el formulari que trobaràs a continuació.

80€

SOL·LICITA LA TEVA CITA

  nom
  cognoms
  telèfon
  e-mail
  afegir document

  missatge

  captcha

  ACCEPTAR LES CONDICIONS


  Accepto voluntàriament que les meves dades siguin enviades a JOAQUIM OLIVA I SALA i accepto que aquestes dades puguin ésser emmagatzemades, per si escau, poder-me enviar informació referent a les activitats professionals i empresarials pròpies de JOAQUIM OLIVA I SALA. Així mateix JOAQUIM OLIVA I SALA es compromet a mantenir la confidencialitat de les dades dels usuaris del formulari.