null

ONLINE

BENVINGUT ALS SERVEIS ONLINE DE CONSULTORIA DE JOAQUIM OLIVA I SALA. ACABES DE TROBAR L’AJUDA QUE NECESSITES PER RESOLDRE ELS TEUS PROBLEMES LEGALS, EN UN SOL BOTÓ.

L’AJUDA QUE NECESSITES EN UN SOL BOTÓ

Si necessites fer-me una consulta jurídica i la vols tenir de forma ràpida i còmoda, no cal que et moguis de casa ni del teu despatx. Omples el formulari i tindràs la resposta en 48 hores. Si necessites un informe més complet, el rebràs en el termini màxim d’una setmana. Un servei que aprofita les noves tecnologies per oferir-te uns serveis jurídics adaptats als nous temps.

Joaquim Oliva i Sala
ADVOCAT

PASSOS

null

1 | FAS LA TEVA CONSULTA O SOL·LICITES EL TEU INFORME

Fas la teva consulta o sol·licites el teu informe, explicant el teu cas de la forma més detallada possible. Si vols em pots adjuntar els documents que consideris convenient

null

2 | PREU I PAGAMENT

Escull el pack que més s’adapti a les teves necessitats i compra’l online.
null

3 | REPS LA RESPOSTA A LA TEVA CONSULTA O EL TEU INFORME

Una vegada hagis fet el pagament, rebràs la resposta a la teva consulta o el teu informe en els terminis fixats.

PAQUETS ONLINE

FES LA TEVA CONSULTA O DEMANA UN INFORME

  nombre
  apellidos
  teléfono
  e-mail
  añadir documento

  mensaje

  captcha

  ACEPTAR LAS CONDICIONES


  Acepto voluntariamente que mis datos sean enviados a JOAQUIM OLIVA I SALA y acepto que estos datos puedan ser almacenados, para si procede, poderme enviar información en lo referente a las actividades profesionales y empresariales propias de JOAQUIM OLIVA I SALA. Así mismo JOAQUIM OLIVA I SALA se compromete a mantener la confidencialidad de los datos de los usuarios del formulario.